Indhold i denne sektion:

Studietur 5: Sæt eleverne først – skoleledelse og højt præsterende elever

Turbeskrivelse

Kom med og oplev, hvordan en skole i et udsat skoleområde fik vendt skuden fra elevflugt, ringe medarbejdertrivsel og svage præstationer til at blive et fyrtårn i lokalområdet for børn og medarbejdere, uanset herkomst og livsvilkår..

Du får unik mulighed for at drøfte, hvordan data og børn bringes sammen gennem et substantiel og nærværende ledelse af skolen.

 

Som deltager får du mulighed for at høre skoleleder Caroline Stones strategi for at udvikle skolers potentiale, skabe udvikling, retning og mening med skolens virke, når skolens elever udgør et udtræk af verdens etniciteter.

Skolen lægger stor vægt på udsmykning. Det er en lærerig og overvældende oplevelse at se Caroline Stone dele sin iver for børnenes trivsel, udvikling og fremtid.

New City ligger i Londons nordvestkvarter. Et tidligere arbejderkvarter, der nu har en befolkning på over 80% af anden etnisk herkomst. Turen til skolen giver dig oplevelsen af Londons mangfoldige lav- og mellemindkomst-områder.

Skolen er placeret nær konferencecentret med BettShow, så du nemt kan besøge udstillingen og deltage i Nordic@Bett om eftermiddagen.

Målgruppe

Skoleledere, konsulenter fra kommuner, UC’ere og ministerier og PLC-medarbejdere.

Deltagere med interesse for strategisk ledelse af skoledrift og elevers bedst mulige fremtid.

Turleder

Lars Clausen, Pædagogisk konsulent, Center for Undervisningsmidler i UCL
Tlf: +45 2494 0577
Mail: lacl@ucl.dk

Link

Læs mere om skolen på http://www.newcity.newham.sch.uk

Se billeder fra sidste års besøg på https://www.facebook.com/cfuucl/posts/323617891466100

Mødetid/sted

Kl. 07:45 i lobbyen på Strand Palace Hotel.

Programmet på skolen slutter kl 12:00.

Transport

Afgang til fods fra hotellet: 10 min. til Temple Station. Med District Line i små 30 min. til Upton Park Station. Til fods: 10 min. frem til skolen. Samlet strækning til fods: 1,5 km.

Medbring Oystercard.

Turlederen forestår vejvisning tilbage til hotellet.

Om denne side