Indhold i denne sektion:

Bett Show

Onsdag d. 22. januar 2020 kan du komme med til verdens førende messe inden for læringsteknologi, Bett Show 2020

Siden 1985 har Bett Show (British Educational Training and Technology Show) præsenteret den førende udvikling og forskning inden for læringsteknologi i uddannelsesverdenen.

BettShow er verdens største happening på området. BettShow organiseres af Hyve group. Som del af bett.dk viser vi onsdag morgen vej fra hotellet til BettShow med erfarne turguider. Så er du sikker på at komme godt gennem undergrundsbaner og togskift. Turen tager ca. 40 minutter. Afgang er fra hotellets lobby kl. 08:00.

Bett Show 2020 har et stort og varieret udvalg af stande, interaktive præsentationer af producenter og gratis oplæg for alle besøgende. Du kan læse mere om Bett Show her.

Forbered dit besøg

Om du er ny besøgende på Bett Show eller har besøgt messen før, så kan det virke overvældende med de mange stande og gratis tilbud, som findes på messen.

bett.dk anbefaler dig, at tilrettelægge dit besøg ved bl.a. at kigge Bett Show-programmet igennem og udvælge de gratis oplæg og standbesøg, som har mest relevans for dig. 

Programmet for 2020 forventes klar i december 2019. Du finder programmet her.

Tilmelding til Bett Show 2020

Du skal selv tilmelde dig på Bett Shows egen hjemmeside. Tilmelding er gratis!

Bett.dk’s turforslag til temavandringer på Bett Show 2020

Du kan målrette dit besøg på Bett Show med bett.dk’s temature.

I samarbejde med Hyve Group tilrettelægger bett.dk en række turforslag til temature, du kan følge rundt på BettShow. Turforslagene kommer online på bett.dk i januar 2020. På bettshow.com kan du allerede nu finde inspiration til dit besøg.

bett.dk tilbyder alle interesserede en guidet tur til Bett Show.

Adresse

Bett Show, ExCeL London, 1 Western Gateway, Royal Victoria Dock, London E16 1XL +44 20 7069 5000

Om denne side