Indhold i denne sektion:

Stande på Netværksaftenen

På bett.dks netværksaften kan du besøge et udvalg af stande, som præsenterer nye projekter og materialer om læringsteknologi i Danmark. Er du tilmeldt bett.dk har du mulighed for at få en stand.

Der er nu lukket for tilmelding af stande til netværksaftenen. 

For interesse kontakt Ulrich Pedersen Dahl, upda@ucl.dk

På standene kan du møde repræsentanter fra kommuner og firmaer og høre nærmere om deres projekter og tilbud til dig.

Årets stande

I år kan du fx. møde:

UCL Erhvervsakademiet og Professionshøjskole

Hvilke mål har jeres kommune/skole for elevernes læring med it?

Kom og vend dine/jeres udfordringer, og hør hvordan vi kan indgå og styrke processen med sparring, gratis redskaber, blended learning-forløb m.m.

Skoledu

Matematikportalen Skoledu.dk udvikles af tidligere matematiklærere, og på netværksaftenen kan du få en god snak med Lasse og Morten om jeres tanker og behov på området.

Skoledu.dk vægter både kompetencer og færdigheder. Det sker gennem interaktive opgaver og værktøjer, hvor eleverne skal undersøge, forklare, løse problemer samt tegne og konstruere egne produkter. Portalen kommer således omkring alle fælles mål fra 1. – 9.klasse.

Systematic – Vi understøtter videnssamfundet

Biblioteks- og skolevæsenet er under forandring. Nye krav, brugsmønstre og måder at tilegne sig viden og læring på kræver nye digitale værktøjer, som understøtter dette.

Systematics løsninger er skræddersyet til konkrete brugssituationer og brugernes individuelle behov. Kig forbi til en snak om jeres udfordringer og mulighederne for digitale løsningsmodeller, der bidrager til en nemmere hverdag.

ItsLearning

Itslearning laver it-systemer til den danske uddannelsesverden.

Hør bl.a om en læringsplatform der giver muligheder frem for begrænsninger. Bygget på mange års erfaringer fra lærere i hele Europa og USA. Tilpasset og viderudviklet til de særlige behov, der er i Danmark

BookBites: Styrk læselysten

Hos BookBites har vi ét mål for øje: at få flere børn til at læse mere!

Derfor har vi samlet 10.000 af de bedste børne- og ungdomsbøger på tværs af forlag i en unik læseapp, som samler data om elevernes læsning og motiverer dem til at blive ved med at læse. I BookBites bliver der både taget højde for det enkelte barns alder, niveau og interesse – så vi altid kan tilbyde dem de mest relevante bøger, når læselysten opstår.

Til Netværksaftenen kan du møde medstifter Lasse Nyrup og kundekonsulent Thim Lau til en god snak om læselyst og de muligheder, BookBites tilbyder elever og lærere.

Airtame – Det trådløse klasselokale!

Danske Airtame viser hvordan man let kan skærmdele trådløst til projektorer og skærme.

Med Airtame er BYOD sikret trådløst, alle uanset computer eller device kan nemt dele sin skærm.

Mottoet er “Lad dig ikke begrænse af kabelernes tyranni, slip undervisningen fri!”

Alinea

Der kommer hele tiden nye funktionaliteter og indhold på Alineas nye portaler. Kom forbi på netværksaftenen og få en drink, et kig på det nyeste og hør om de aktuelle erfaringer fra det første skoleår med 28 nye portaler.

MV-NORDIC

Alle kan læse og skrive!

Vi står til rådighed med ekspertise inden for vores læse- og skrivestøtteprogrammer CD-ORD og IntoWords, som er opskriften på succes og livskvalitet for mange ordblinde og læseusikre. De får igennem vores programmer hjælp til at læse og skrive, så de kan gennemføre en uddannelse, passe deres job og begå sig socialt.

Kom og få en snak med os om hvordan vi hjælper jeres elever, der oplever læse- og skrivevanskeligheder, godt i gang.

Coding Class

Siden 2016 har Coding Class arbejdet for at skabe engagement og lyst hos børn til at arbejde innovativt med IT. Indtil nu har over 6.700 begejstrede elever været igennem Coding Class, men målet er at alle børn skal have lov til at være kreative og skabende med IT.

Hvordan får vi kodning og teknologiforståelse ud til alle?

 

Kom forbi til en snak om, hvordan din skole kommer i gang!

Wizkids

“Hvordan lykkes det elever at stige med 2 karakterer i dansk? 

… ord rykker grænser.”

Teknologipagten

Teknologipagten er sat i verden for at øge interessen for STEM (Science, Technology, Engineering & Mathematics). I øjeblikket er vi i gang med at skabe et konkret koncept for grundskolen, inspireret af Coding Class, hvor eleverne får hands-on erfaring med ny teknologi gennem arbejdet med autentiske problemstillinger og naturvidenskab. I foråret 2019 vil det være muligt for kommuner at søge puljemidler til at gennemføre konceptet.

Læg din vej forbi og hør mere om, hvordan I kan søge om deltagelse!

eTwinning– mød ambassadører og ”NSS”

Hør vore lærer- og pædagogambassadører, hvordan de kan hjælpe din skole eller institution i gang. Mød NSS’erne i eTwinning National Support Service fra STIL og diskutér kvalitetsudvikling, fx ved hjælp det nye eTwinning School label.

eTwinning er et europæisk netværk for skoler og institutioner i Europa og henvender sig til lærere, andre pædagogiske medarbejdere, vejledere og skoleledere. Dagtilbud er også omfattet. Fokus er på internetbaseret, fagligt samarbejde og medvirker til at styrke teknologiforståelse, pædagogisk it, digital dannelse og den internationale dimension.

Vi har nu passeret 600.000 lærere og 200.000 skoler fra 45 lande. Fra Danmark er tallene 7.500 fagprofessionelle fra 1.900 institutioner og 2.200 projekter.

Læs mere: eTwinning.dk og facebook.com/etwinning.dk

A-Sport