Indhold i denne sektion:

Studietur A: ABC Learning Design – UCL – Londons Global University

I denne praktiske workshop er der fokus på at udvikle din undervisning i retning af et online eller blended learning format. Du får mulighed for at lave et visuelt storyboard, som tydeliggør typerne af læringsaktiviteter og rækkefølgen af dem, så de understøtter læringsmålene for dit modul eller fag. Workshoppen klæder dig på til at træffe kvalificerede didaktiske valg om, hvilke aktiviteter i din undervisning, der planlægges som online, offline samt med og uden brug af digitale teknologier.

Workshoppen forestås af Natasa Perovic og Clive Young, som begge har  stor erfaring i at afvikle ABC Learning Design workshops i hele verden. I løbet af de senere år er netværket vokset. (http://blogs.ucl.ac.uk/abc-ld/home/abc-ld-community/)

De ressourcer, der benyttes til workshoppen, er blevet oversat til dansk (http://blogs.ucl.ac.uk/abc-ld/abc-ld-resources-danish/).

Denne workshops oplæg  gennemføres på engelsk.

Tidspunkt: Tirsdag d. 21. januar kl. 13-17.30

http://blogs.ucl.ac.uk/abc-ld/

Besøgssted

UCL – Londons Global University

Higher education

https://www.ucl.ac.uk/

Målgruppe 

Vejledere, lærere og konsulenter, der vil prøve de nyeste designs og teknikker inden for digitalisering, undervisning og blended learning.

Turleder

Lektor Jesper Vedel Bertelsen, Digitalisering og Læring, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. Kontakt telefon +45 25 17 84 23 eller mail jvbe@ucl.dk

Mødetid og -sted

Vi mødes tirsdag den 21. januar 2020 kl. 12.15 i hotellets lobby.

Transportform – inklusiv transporttid 

Vi går til fods. Medbring gerne  passende fodtøj og overtøj. Forventet varighed på gåturen er 25 minutter hver vej.

Om denne side