Indhold i denne sektion:

Tilmelding

Vi har enkelte ledige pladser tilbage til bett.dk 2020

Du kan tilmelde dig til bett.dk, så du får

Din tilmelding inkluderer altid: 

  • Netværksaftenen onsdag d. 22. januar 2020
  • Introduktion og temaguide på Bett Show
  • Guider til Bett Show
  • studieturen torsdag den 23. januar 2020
  • Engelsk morgenmad

Derudover indgår transporten i forbindelse med studieturen – Oystercard (20£). Kortet bruges til transport frem og tilbage til Bett Show samt til studieturen om torsdagen. Kortet vil blive udleveret ved ankomsten til Strand Palace Hotel.

Ekstra overnatninger, udover den valgte pakke, koster 1.850 kr. pr. døgn ved overnatning i enkeltværelse og 2.750  kr. i et dobbeltværelse.

Flyrejse og transfer fra og til lufthavn er IKKE inkluderet i prisen.

Alle priser eksklusiv moms.

UCL forbeholder sig retten til at ændre disse satser i tilfælde af ændringer i gældende momssatser eller indførelsen af en ny statslig told eller afgift gældende på den dato, hvor de pågældende ydelser leveres.

Vedr. afbud

Efter den 5. december 2019 betales der for hele pakken. Det er dog muligt at sende en anden deltager til bett.dk. Afmelding skal ske pr. mail til chra@ucl.dk

Forbehold ved Brexit

Den gældende aftale mellem UK og EU27 betyder, at overgangsordningen først træder i kraft den 1. februar 2020. Dermed har den ingen direkte påvirkning på din deltagelse i bett.dk 2020.
Vi opfordrer til at sikre sig, at dit pas har gyldighed i op til 1 måned efter hjemrejsen efter bett.dk.

I tilfælde af forandringer i gældende rejse-, opholds- og handelsbetingelser med UK, orienterer vi jer hurtigst muligt om nødvendige forholdsregler.

Ønsker du at vide mere om bett.dk i forhold til Brexit, så kontakt projektleder Lars Clausen på lacl@ucl.dk eller +45 24940577

Om denne side