Indhold i denne sektion:

Tilmelding

Tilmelding til bett.dk 2020 er åben

Du kan tilmelde dig følgende pakker:

Alle pakkerne er inklusiv:

  • Netværksaftenen onsdag d. 22. januar 2020
  • Introduktion og temaguide på Bett Show
  • Guider til Bett Show
  • studieturen torsdag den 23. januar 2020
  • Engelsk morgenmad

Derudover indgår transporten i forbindelse med studieturen – Oystercard (20£). Kortet bruges til transport frem og tilbage til Bett Show samt til studieturen om torsdagen. Kortet vil blive udleveret ved ankomsten til Strand Palace Hotel.

Ekstra overnatninger, udover den valgte pakke, koster 1.850 kr. pr. døgn ved overnatning i enkeltværelse og 2.750  kr. i et dobbeltværelse.

Flyrejse og transfer fra og til lufthavn er IKKE inkluderet i prisen.

Alle priser eksklusiv moms.

UCL forbeholder sig retten til at ændre disse satser i tilfælde af ændringer i gældende momssatser eller indførelsen af en ny statslig told eller afgift gældende på den dato, hvor de pågældende ydelser leveres.

Vedr. afbud

Ved afbestiling inden:

  • den 22. november 2019 refunderes 100% af beløbet
  • den 28. november 2019 refunderes 75% af beløbet
  • den 5. december 2019 refunderes 10 % af beløbet 

Efter den 5. december 2019 betales der for hele pakken. Det er dog muligt at sende en anden deltager til bett.dk. Afmelding skal ske pr. mail til chra@ucl.dk

Forbehold ved Brexit

Den britiske regerings arbejde for udmelding fra EU har ført til væsentlig usikkerhed på en række områder, der kan få betydning for vores vidensrejse til Bett Show i London. 
Vi opfordrer til at sikre sig, at dit pas har gyldighed i op til 6 måneder efter hjemrejsen efter BettDK.

Vi anbefaler køb af transport til og fra London før en eventuel udtrædelse. Dermed er din billet stadig underlagt EU-samhandelsreglerne og du nyder godt af den europæiske forbrugerbeskyttelse, selv om afvikling af transporten finder sted efter et eventuelt Brexit.

I tilfælde af forandringer i gældende rejse- og handelsbetingelser med UK, bestræber vi på at orientere jer hurtigst muligt om nødvendige forholdsregler.

Ønsker du at vide mere om Bett.dk i forhold til Brexit, så kontakt projektleder Lars Clausen på lacl@ucl.dk eller +45 24940577

Om denne side